Şedinţa Consiliului Local Tecuci din 9 august a marcat o premieră în România. Consilierii locali PSD şi cei ai partidului Uniunea Independentă pentru Tecuci (UIPT) au votat transformarea postului de director executiv al societăţii Pieţe Prest Tec SRL Tecuci, astfel încât acesta să poată fi ocupat de o persoană cu studii medii. Persoana care va ocupa acest post este Aurelia Făinărea, membru UIPT.

În luna iulie 2021, consilierii locali PSD şi UIPT au votat numirea unui director executiv la societatea din subordinea CLM Tecuci care nu avea studii superioare. Pentru că nu putea fi instalată în funcţie, aleşii locali din Tecuci au propus pe ordinea de zi proiectul de hotărâre nr. 103.06.08.2021 privind aprobarea modificării organigramei şi a statului de funcţii ale societăţii Pieţe Prest Tec SRL Tecuci.

Proiectul a trecut cu 8 voturi ”pentru” şi 7 abţineri. Consilierii PNL s-au abţinut de la votarea proiectului de hotărâre, motivând că ar fi o greşeală morală. Au lipsit: Gavril Claudiu Sorin și Paraschiv Mirela – Magda (ambii de la UIPT), iar Eugen Martin de la PNL și Cristinel Mihai Martin de la PSD au demisionat din CLM Tecuci. 

 

 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentO parte dintre consumatorii din Cartier Mazepa II rămân fără apă pentru 12 ore
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. 10 august. Activiștii au dinamitat statul?