Derbiul fotbalistic județean s-a încheiat la egalitate

Derbiul fotbalistic județean, disputat sâmbătă după-amiază între Oțelul Galați şi Sporting Liești, s-a încheiat la egalitate, 1-1 (1-0).

Întâlnirea de pe stadionul „Oţelul” a contat pentru etapa a 28-a a Ligii a III-a. Oțelul a deschis scorul prin Ionuț Chiriac, în minutul 41, iar oaspeții au egalat prin Alexandru Stan, jucător împrumutat de Oțelul, în minutul 52.

Antrenorul Oţelului, Tudorel Pelin, a utilizat următoarea formulă de echipă: Ursu – Chiriac, R. Moglan, Gîță, David – Crihană, Cristea – Munteanu, Codreanu, Iorga – Cîrjan. Au mai evoluat: Neagu și Zaharia. De partea cealaltă, Ionut Niculcea început partida în alcătuirea: Vădeanu – Hodorogea, Maftei, Dumitru, Sevastian – Munchiu, Mihu, Stan, Iancu – Bîrladeanu, Anastasie. Au mai intrat: Dănăilă, Bahnaşu, Constantinescu şi Dima.

În clasament, cu două etape înainte de finalul sezonului, Oţelul ocupă locul 3, cu 50 de puncte. Sporting Lieşti are 34 de puncte şi ocupă poziţia a 9-a. Pe primul loc în Seria I se află Gloria Buzău, echipă cu 73 de puncte, care va promova în Liga a II-a. Pe poziţia a doua, Bucovina Rădăuţi, cu  54 de puncte. În spatele Oţelului se clasează Ştiinţa Miroslava – 47 de puncte, CSM Focşani – 46 de puncte şi Foresta Suceava – 46 de puncte.

În etapa următoare, penultima a campionatului, Oțelul va juca acasă cu CSM Rm. Sărat, sâmbătă, 18 mai, cu începere de la ora 18.00, iar Sporting Lieşti va primi vizita celor din Miroslava.

Articolul precedentVoleibaliştii de la Arcada Galaţi s-au calificat în finala Cupei României
Articolul următorGălăţencele au debutat cu dreptul în turneul locurilor 4-6