Derbiul fotbalistic județean s-a încheiat la egalitate

Derbiul fotbalistic județean, disputat sâmbătă după-amiază între Oțelul Galați şi Sporting Liești, s-a încheiat la egalitate, 1-1 (1-0).

Întâlnirea de pe stadionul „Oţelul” a contat pentru etapa a 28-a a Ligii a III-a. Oțelul a deschis scorul prin Ionuț Chiriac, în minutul 41, iar oaspeții au egalat prin Alexandru Stan, jucător împrumutat de Oțelul, în minutul 52.

Antrenorul Oţelului, Tudorel Pelin, a utilizat următoarea formulă de echipă: Ursu – Chiriac, R. Moglan, Gîță, David – Crihană, Cristea – Munteanu, Codreanu, Iorga – Cîrjan. Au mai evoluat: Neagu și Zaharia. De partea cealaltă, Ionut Niculcea început partida în alcătuirea: Vădeanu – Hodorogea, Maftei, Dumitru, Sevastian – Munchiu, Mihu, Stan, Iancu – Bîrladeanu, Anastasie. Au mai intrat: Dănăilă, Bahnaşu, Constantinescu şi Dima.

În clasament, cu două etape înainte de finalul sezonului, Oţelul ocupă locul 3, cu 50 de puncte. Sporting Lieşti are 34 de puncte şi ocupă poziţia a 9-a. Pe primul loc în Seria I se află Gloria Buzău, echipă cu 73 de puncte, care va promova în Liga a II-a. Pe poziţia a doua, Bucovina Rădăuţi, cu  54 de puncte. În spatele Oţelului se clasează Ştiinţa Miroslava – 47 de puncte, CSM Focşani – 46 de puncte şi Foresta Suceava – 46 de puncte.

În etapa următoare, penultima a campionatului, Oțelul va juca acasă cu CSM Rm. Sărat, sâmbătă, 18 mai, cu începere de la ora 18.00, iar Sporting Lieşti va primi vizita celor din Miroslava.