Deputatul PSD de Galaţi Nicolae Bacalbaşa atacă Uniunea Europeană

Deputatul PSD de Galaţi Nicolae Bacalbaşa a atacat Uniunea Europeană şi pe cancelarul german Angela Mekel, în cadrul unei emisiuni la o televiziune locală din Galaţi.

Bacalbaşa, cunoscut pentru numeroase declaraţii controversate, a lansat un atac fără precedent la adresa Uniunii Europene şi a unor ţări precum Germania şi Franţa, pe care le-a numit „stăpâni care ne călăresc”. Deputatul a vorbit şi despre cancelarul german, acuzând-o pe Angela Merkel că transformă România într-o „colonie”, cu sprijinul unor persoane „infiltrate”.

„Suntem intoxicaţi de către stăpânii noştri care ne călăresc, n-aş vrea să spun stăpânii noştri coloniali din cadrul Germano-Franţei şi coloniile ei actuale sau pe care-şi doreşte să le subordoneze în întregime. Stăpânii noştri au reuşit să creeze un aparat de represiune, controlat, culmea, de românaşi de-ai noştri, pe care eu nu-i consider, ca şi pe domnul preşedinte, a fi români şi a ne ţine ca pe nişte căţei care trebuie subordonaţi, cu nasul în rahat”, a spus Bacalbaşa.

În cadrul emisiunii, Nicolae Bacalbaşa a mai spus că „MCV este o golănie ordinară”, care are legătură cu „banditismul neacceptării în Schengen”, iar despre preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat că este „infiltrat de străini pentru a batjocuri poporul român”.

Deputatul PSD a făcut şi o serie de aluzii la trecutul nazist al Germaniei şi a numit-o pe Angela Merkel „fuhrerul feminin” al Germaniei actuale, acuzând-o că ţara ei „controlează” Europa. „Deşi Hitler a fost la putere numai 12 ani, poporul german, până în 1970, în proporţie de 70% era pro-hitlerist, după care a fost deviat de la această orientare de creşterea nivelului de trai…. Fuhrerul feminin al Germaniei actuale, frau Merkel, controlează toată politica Europei prin fake-uri, partide false, care toate sunt în PPE, adică etnic non-germane, dar servind interesele acestei ţări”.

În urmă cu un an şi jumătate, Nicolae Bacalbaşa a fost suspendat timp de şase luni chiar de conducerea PSD, pentru o serie de gesturi obscene făcute de la tribuna Parlamentului.

Articolul precedentFostul primar al Tecuciului, acuzat de fraude cu fonduri europene
Articolul următorEchipa de futsal United Galaţi s-a calificat în sferturile Cupei