Depistat la volan de poliţiştii de frontieră fără permis de conducere. La doar 19 ani, şoferul ilegal s-a ales cu un dosar penal.

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea cercetează un bărbat depistat în trafic, la volanul unui autoturism, deşi nu deținea permis de conducere.

 

Pe 29 august  a.c., în jurul orei 17,00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea-I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Vădeni – jud. Galați, un autoturism marca Audi, înmatriculat în România. Acesta era condus de un cetățean român, C.V., în vârstă de 19 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galați.

La control, șoferul nu a putut prezenta permisul de conducere. De aceea,  poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare. S-a constatat că acesta nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

Articolul precedentPoliţiştii locali au controlat firmele de pe Brăilei şi din două pieţe
Articolul următorLocatarii și firmele din Centru, fără apă mâine din cauza unor lucrări