Festivalul Danube Rock de la Galați revine în 2021 sub un nou nume: Danube Rock Sounds! Cargo, Alternosfera, Subcarpați, byron, Coma, Robin and the Backstabbers și mulți alții vin la Galați pe Plaja Dunărea între 17-19 septembrie.

Între 17-19 septembrie, pe recent deschisa Plajă Dunărea din Galați, va avea loc festivalul Danube Rock Sounds organizat de Primăria Municipiului Galați și Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”. Printre artiștii care vor concerta în cadrul festivalului se numără nume cunoscute ca Alternosfera, Cargo, Subcarpați, Coma, byron, Robin and the Backstabbers și mulți alții.

Programul integral al concertelor este următorul:

Vineri – 17 septembrie

Jurjak
Via Dacă
TMM
Robin and the Backstabbers
Cargo

Sâmbătă – 18 septembrie

Over
E.M.I.L.
Cuibul
Lupii lui Calancea
Alternosfera

Duminică – 19 septembrie

Florin Chiriac and the Hippie Band
Toulouse Lautrec
byron
Coma
Subcarpați

Concertele vor începe zilnic de la ora 18,30, iar accesul publicului se va face începând cu ora 17,30.

Biletele la festival au prețul de 108 lei (abonament), 54 lei (bilet pe zi – preț întreg) și 32,40 lei (bilet pe zi – preț redus) și se pot achiziționa de la Casa de bilete a Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” (telefoane 0236465599, 0753312308), precum și online din rețelele BLT.RO și IABILET.RO.

„Conform normelor în vigoare, accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze, care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti-COVID-19, sau persoanelor care prezintă dovada unui test RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau test ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore, sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Aceste documente vor fi verificate obligatoriu la intrare. Copiii sub 18 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale”, transmite Primăria municipiului Galați, care precizează că a alocat 500.000 de lei pentru organizarea acestui eveniment.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentAccident produs pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare
Articolul următorCSM Galați va întâlni în prima partidă din sezonul 2021-2022 al Diviziei A la handbal feminin pe Activ Prahova Ploiești