Asociaţia Club Sportiv Nautic Mila 80 Galați organizează, cu ocazia Zilei Dunării, pe 30 iunie şi 1 iulie 2018, evenimentul Cupa „Dunării de Jos”, ediţia I.

Aceasta este o competiție sportivă organizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați și Primăria Municipiului Brăila și care cuprinde:
– proba de maraton, cu o lungime totală a traseului de aproximativ 42 km;
– proba de semimaraton, cu o lungime totală a traseului de aproximativ 20 km;
– proba de sprint, cu o lungime de 2 km.

Toate probele evenimentului Cupa Dunării de Jos se desfășoară pe Dunăre între localitatea Gropeni jud. Brăila (start maraton) – Brăila (start semimaraton) – Galați (finish maraton și semimaraton). Întreg traseul va fi semnalizat corespunzător de către organizatori. Duminică va avea loc concursul de sprint. După încheierea tuturor probelor, va urma festivitatea de premiere. La aceste competiții vor participa sportivi legitimați la cluburi din țară, dar și sportivi amatori, cu caiace, canoe.

La toate probele pot participa persoanele care au împlinit vârsta de 16 ani și sunt apte de efort susținut din punct de vedere medical. Minorii vor putea participa numai în ambarcațiuni care permit însoțirea acestuia de către un adult. Organizatorii aşteaptă confirmarea de participare, proba de concurs, numărul de telefon si mărimea tricoului la adresa de email [email protected].

La ridicarea numerelor de concurs și a kitului de participare toți concurenții vor completa și semna declarația pe propria răspundere, că știu să înoate și că sunt apți din punct de vedere medical pentru a participa la competiție. Organizatorul nu poate fi făcut responsabil pentru orice accident sau pagubă pe care participantul le va întâmpina în timpul competiției. Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza participarea persoanelor care au avut un comportament nesportiv sau prin acțiunile lor aduc prejudicii de imagine evenimentului Cupa Dunării de Jos.

foto: Club Sportiv Nautic Mila 80 Galati

Articolul precedentA ajuns în spital cu arsuri după ce a dat foc la gunoaie
Articolul următorHoţ prins după ce furase un laptop dintr-o maşină neîncuiată