„Cupa Dunării de Jos” la caiac-canoe, la a doua ediţie

„Cupa Dunării de Jos” la caiac-canoe, ajunsă la cea de-a doua ediţie, se va desfăşura pe 29 şi 30 iunie, în zona Foişorului de pe faleza gălăţeană.

Manifestarea este organizată de Asociația Club Sportiv Nautic „Mila 80”, în parteneriat cu Primăria Galați, Palatul Copiilor Galați și Primăria Brăila. Competiţia sportivă propriu-zisă va cuprinde două probe: maraton (42 de km) și semimaraton (20 de km). Cei care vor să se înscrie la cursele de pe Dunăre o pot face pe adresa de e-mail c[email protected]. Taxa de participare este în valoare de 50 de lei.

Sâmbătă, 29 iunie, de la ora 10.00, în zona debarcaderului RaAy din Brăila va avea loc înscrierea şi validarea concurenților. La ora 11.00, se va da startul cursei de maraton, din localitatea brăileană Gropeni. Startul semimaratonului este programat la ora 12.30, pe faleza din Brăila, în zona debarcaderului RaAy.

În cadrul manifestării, sâmbătă se vor mai desfăşura, pe Faleza Inferioară a Dunării din Galați, o expoziție de echipament sportiv specific şi diverse activități tematice pentru copii.

Duminică, 30 iunie, de la ora 11.00, dacă vremea va fi favorabilă, pe Faleza Inferioare din Galați, va avea loc un concurs de sprint pe distanţa de 1.000 m. După încheierea tuturor probelor, este programată festivitatea de premiere.

Articolul precedentTrasee de transport în comun deviate vineri seara la Galaţi
Articolul următorAstăzi se inaugurează prima sală de spectacole privată din Galaţi