„Cupa Arcada” la volei masculin a început cu o victorie gălăţeană

CSM Arcada a întâlnit Dinamo Bucureşti, în faţa căreia s-a impus clar, cu scorul de 3-0 (15, 17, 22)

„Cupa Arcada”, competiţie de volei masculin care se desfăşoară în Sala Sporturilor „Dunărea” din Galaţi, a început cu o victorie a formaţiei gazdă, care s-a impus cu scorul de 3-0 în faţa celor de la Dinamo.

La turneul, unul de tradiţie la Galaţi, participă în acest an doar trei echipe, cea de-a patra grupare invitată, CSM Bucureşti, renunţând la competiţie, din cauza programării unui meci în Cupa Balcanică, despre care a aflat în ultimul moment.

Ieri, în prima zi a turneului, CSM Arcada Galaţi a întâlnit Dinamo Bucureşti, în faţa căreia s-a impus clar, cu scorul de 3-0 (15, 17, 22). În prima partidă din cea de-a doua zi, Dinamo a trecut, astăzi, de VCM Piatra Neamţ, cu scorul de 3-0 (18, 22, 15).

În cursul serii de astăzi, de la ora 19.00, este programată prezentarea lotului grupării gălăţene, în care se mai regăsesc doar doi componenţi ai echipei vicecampioane naţionale anul trecut. După ceremonie, de la ora 19.30, Arcada va întâlni formaţia din Piatra Neamţ. Ultimul joc al turneului, o nouă dispută între Arcada şi Dinamo, este programat mâine dimineaţă, de la ora 11.00.

„Cupa Arcada” este a doua competiție amicală pentru gruparea gălățeană înainte de startul campionatului, după ce acum două săptămâni a câștigat „Cupa Steaua”.

Articolul precedentÎncepe cea de-a XXX-a ediţie a Festivalului Naţional de Comedie de la Galaţi
Articolul următorPregătirile pentru organizarea referendumului sunt în grafic