Editie de colectie Culisele Statului Paralel. Dupa ce l-ati vazut la cratita, Dragnea iese si la tabla. Fostul sef al PSD care conducea din umbra Guvernul arata pas cu pas cum au fost jefuite resursele tarii si ce i-a spus in 2016 seful OMV decorat de Putin.

Dragnea dezvaluie si de ce a fost tras pe dreapta o perioada ofiterul roman de la cel mai inalt nivel in compania austriaca, demascat de Anca Alexandrescu. In timp ce romanii mananca tot mai prost si mai scump din import, fostul sef al social-democratilor, pasionat de gatit, dezvaluie planul sau pentru produse sanatoase, romanesti. Liviu Dragnea da toate cartile pe fatza si despre 10 august si cine a tras sforile din spatele violentelor. Nu ratati o editie exploziva Culisele Statului paralel, azi, de la ora 21:00, numai cu Anca Alexandrescu.

Articolul precedentANM a prelungit codul galben până luni seara
Articolul următorUn gălățean de 21 de ani, nu s-a speriat de viscol și a fost înregistrate de radar pe DN2E85, în localitatea Limpeziș, cu o viteză de 131 km/h. Avea o alcoolemie de de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat