Duminică, 18 aprilie a.c., în jurul orei 17.50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au oprit în trafic, pe strada Ana Ipătescu, din municipiul Tecuci, un autoturism în care se aflau două persoane.

La volan a fost identificat un bărbat, de 27 de ani, din comuna Nicorești. Cu ocazia verificărilor în bazele de date, polițiștii au stabilit că acesta figurează ca având suspendată exercitarea dreptului de a conduce. Totodată, s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulație, din data de 07.04.2021.

Continuând verificările, polițiștii au stabilit că autoturismul aparține celuilalt bărbat, aflat pe bancheta dreapta față, și care i-l încredințase celui depistat la volan, pentru a-l conduce.

Ca urmare, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat, fără permis de conducereși încredințarea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane despre care se știe că nu posedă permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Galati