Punctele scoase cu CSO Voluntari și Știința Bacău, ambele pierdute cu 2-3, în ultimul turneu din sezonul regulat nu au fost suficiente pentru echipa de volei feminin CSU Belor să obțină calificarea în play-off, grupa locurilor 5-8.

Belor a pierdut meciul cu CSO Voluntari după ce au condus cu 2-1 la seturi. Sâmbătă, în meciul cu Știința Bacău, gazdele turneului au câștigat primul set cu 25-17. Setul 2 a fost câștigat, la mare luptă, în prelungiri, de CSU Belor , cu 32-30. Setul 3 a fost câștigat de Știința cu 25-21, iar în setul 4 gălățencele s-au impus cu 25-23 și au dus meciul în decisiv. Setul 5 a fost câștigat de echipa din Bacău cu 15-12.

După înfrângerea, scor 0-3 (23-25, 17-25, 11-25), din ultimul meci al sezonului regulat de la Bacău, cu campioana Volei Alba Blaj , echipa gălățeană mai trăgea speranțe de calificare în play-off de la meciul dintre Rapid și CSM Lugoj. Formația bucureșteană avea nevoie să câștige două seturi, ceea ce s-a și produs și a depășit CSU Belor în clasament cu un punct.

CSU Belor a încheiat sezonul regulat pe locul 9 și va juca în play-out, grupa locurilor 9-12 alături de: FC Argeș, U Cluj-Napoca și CSU Medicina Târgu Mureș. În play-out echipele vor intra cu punctele acumulate în sezonul regulat, iar CSU Belor va aborda grupa a treia valorică de pe prima poziție cu 27 de puncte, urmată de FC Argeș, 14 puncte, U Cluj și Medicina Târgu Mureș, ambele cu câte 6 puncte.

Sursa: Realitatea de Galati