Echipa feminină de volei CSU Belor a pierdut meciul cu Dinamo de pe teren propriu, joc din cadrul turneului ce se dispută în aceste zile la Sala Polivalentă ”Dunărea” din Galați. Formația gălățeană a cedat cu scorul 1-3 (25-17, 23-25, 13-25, 21-25) jocul cu Dinamo, echipă aflată pe locul 3 al primei ligi feminine de volei.

Debutul de meci a fost de bun augur pentru CSU Belor, care a câștigat primul set cu scorul 25-17, într-un final al setului în care Anamaria Berdilă a fost de neblocat.

În al doilea set cele două echipe au mers cap la cap până aproape de final. Dinamo a condus prima, scor 2-0, 3-1. Belor a revenit și s-a instalat la conducere 4-3 după un atac al Adinei Roșca, și s-a desprins la 5-3 grație unui serviciu as al ridicătoarei Shahpazova. Dinamo a egalat la 7, dar Sorina Miclăuș și Adina Roșca și-au trecut echipa în avantaj, scor 8-7 și 9-8. Dinamo a revenit la conducere, 11-9, iar Talita a egalat la 12. După alte câteva momente de echilibru Dinamo s-a desprins la 21-18, CSU Belor a revenit la 19-21, dar Dinamo a reușit desprinderea la 19-23 după o greșeală în apărarea gălățeană. Dinamovistele au beneficiat de erorile din apărarea gălățeană și au avut de trei mingi de 1-1. Talia do Nascimento a anihilat una dintre ele cu un blocaj, dar la următoare Dinamo a punctat și a egalat la seturi.

Chiar dacă a debutat cu câteva momente de echilibru, 1-1, 2-2, 3-4, 4-6, setul trei a fost câștigat categoric de Dinamo, scor 25-13.

Setul patru, la fel ca celelalte din meci a debutat cu echilibru pe tabelă, 2-2, 4-4. La 4-4 formația gălățeană nu și-a regăsit ritmul din primul set, Saykova a servit în fileu, Shahpazova a servit direct afară, Talita a greșit la fileu de două ori consecutiv, iar Dinamo s-a desprins decisiv la 17-10. În finalul setului CSU Belor s-a apropiat la 20-23, 21-24, avans decisiv pentru a câștiga setul patru și meciul.

CSU Belor a început jocul cu formula: Lara Vukasovic, Anamaria Berdilă, Borislava Saykova, Sorina Miclăuș, Talita do Nascimento, Mirela Shahpazova, Nikolina Bozicevici – libero. Au mai jucat: Elena Becheva, Adina Roșca și Violeta Stan – libero. Anamaria Berdilă și Lara Vukasovic, ambele cu câte 11 puncte, au fost principalele realizatoare de la CSU Belor.

Pentru formația pregătită de Bogdan Paul urmează meciul de luni, la ora 18.00, cu U Cluj-Napoca, tot la Sala Sporturilor Dunărea.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentSC Oțelul Galați a câștigat cu 4-0 ultimul amical înaintea reluării sezonului de Liga a 3-a
Articolul următor3.288 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2! Situația în fiecare județ!