Handbalistele de la CSM Galați au început returul Ligii Florilor cu o nouă înfrângere pe teren propriu. Formația gălățeană a pierdut la doar 4 goluri diferență meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea, scor 22-26 (10-13). 

Jucatoarele pregătire se Valeriu Costea au început bine și au condus cu 3-0. Vâlcencele au reușit să egaleze prima dată la 4-4, în minutul 13 și au preluat conducerea la scorul de 6-7 în minutul 17, apoi Fujita a dus echipa oaspete la un avantaj de două goluri. Abia în minutul 30 Vâlcea a reușit să se distanțeze la 3 goluri, cu un nou gol marcat de japoneza Fujita, pentru 10-13, care a fost și scorul pauzei.

Levchenko a marcat primul gol al reprizei secunde și Vâlcea s-a distanțat la 4 goluri. Handbalistele de la Galați au marcat apoi de 5 ori la rând și au trecut la conducere, 15-14 în minutul 35, după golul marcat de Daniela Corban. Galațiul a mai condus o dată, 16-15, după un gol marcat de Eiler, apoi fosta jucătoare a Galațiului, ucraineanca Iryna Glibko a marcat de două ori din aruncări de la 7 metri și oaspetele au trecut la conducere. Levchenko a mărit la două goluri avansul oltencelor, iar în minutul 50 tot ea a marcat pentru 18-22. Galațiul s-a apropiat la două goluri, după reușita de 21-23 a lui Lopătaru, dar pe final de meci vâlcencele au refăcut diferența de 4 goluri și meciul s-a terminat cu scorul de 22-26.

Pentru CSM Galați au marcat: Andrița – 6 goluri, Eiler -5, Lopătaru -3, Corban -3, Taivan -2, Bichir -1, Merlă -1, Manolachi -1. În poartă, Prodan a avut 4 intervenții.

Pentru SCM Rm. Vâlcea au marcat: Levchenko – 4 goluri, Fujita -4, Glibko -4, Bucur -3, Florica -3, Hansson -2, Klikovac -1. În poartă, Hosu a avut 4 intervenții, iar Roth a avut o intervenție reușită. 

CSM Galați este ultima în Liga Florilor, fiind singura echipă fără victorie, cu doar un punct acumulat în 14 etape. Pentru CSM Galați urmează jocul din deplasare, cu SCM Craiova, duminică, 5 februarie. SCM Râmnicu Vâlcea este pe locul 3, cu 32 de puncte, iar în etapa viitoare va juca pe teren propriu cu Gloria Bistrița-Năsăud, miercuri, 8 febriarie.      

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentArestat preventiv pentru conducere sub influența alcoolului și fără permis
Articolul următorCum se circulă pe drumurile naționale și județene din Galați