CSM Galați a debutat fulminant în semifinalele de hochei

CSM Galați a debutat fulminant în semifinalele Ligii Naționale de hochei pe gheață, reușind o victorie extrem de convingătoare în fața echipei ACSH Gheorgheni.

Primul meci al semifinalei dintre echipele clasate pe locurile 1 şi 4 la finalul sezonului regulat, disputat duminică seara la Galaţi, a fost dominat copios de echipa gazdă, care s-a impus cu scorul de 6-1 (1-1, 4-0, 1-0).

Prima repriza a fost echilibrată, oaspeţii reuşind să deschidă scorul prin Goga, în minutul 12, la prima superioritate de care au beneficiat. Spre finalul primei părţi, în minutul 18, gălăţenii au egalat, prin Baskov, care a înscris în urma unei acţiuni ca de manual.

Repriza secundă le-a aparţinut în totalitate gazdelor, care au preluat conducerea prin Hildebrand (min. 21) şi şi-au mărit avansul, în inferioritate, prin Neznamov (min. 27). Finalul reprizei a adus alte două goluri în contul echipei lui Vadim Şakraiciuk, înscrise de Neznamov (min. 38) şi Zabludovski (min. 39).

Cu un avantaj de patru goluri, gălăţenii au continuat să domine şi în ultima parte a meciului, Zabludovski (min. 44) ducând scorul la 6-1. În partea a doua a ultimei reprize, gazdele au mai oprit motoarele, au schimbat liniile mai des, au înlocuit şi portarul, dar cei din Gheorgheni nu au reuşit să reducă din diferenţă.

Luni, 8 aprilie, de la ora 18.30, cele două echipe se vor întâlni în meciul al doilea al semifinalei, care se dispută după sistemul trei victorii din cinci meciuri. În cealaltă semifinală, Corona Braşov conduce cu 1-0 în disputa cu SC Miercurea Ciuc, după o victorie cu 4-3, obţinută în prelungiri.

Articolul precedentGălăţeanca Elena Andrieş, de trei ori campioană europeană la haltere
Articolul următorLocomotiva unui tren personal a luat foc în apropierea Galațiului