Sâmbătă după amiază, în Sala Sporturilor Dunărea din Galați, campionii de la CSM Arcada au câștigat cu 3-0 meciul cu SCM Zalău, din etapa a 14-a a campionatului Diviziei A1 la volei masculin. Cu această victorie, gălățenii lui Sergiu Stancu rămân pe locul 3, cu 33 de puncte, la cinci puncte în spatele primelor două clasate, Steaua București și Dinamo București. 

Primul set a fost câștigat de voleibaliștii de la Arcada Galați cu scorul 25-20. În debutul setului gălățenii au condus cu 3-0 și 7-1, iar după 8-3 campionii au mai condus cu 16-8, 20-13. Zalăul s-a apropiat la patru puncte, scor 20-16. La 24-20, setul a fost închis de punctul realizat de Tudor Magdaș, jucător introdus de Sergiu Stancu pe teren în sextetul de bază.

Setul secund a debutat cu mai multe momente de echilibru. După 3-1 în debut, oaspeții au condus și ei cu 6-8, dar echilibrul s-a menținut la 8-8, 11-11, după care elevii lui Stancu au trecut din nou la conducere.  până la 23-23. În finalul setului secund au ieșit la rampă doi dintre principalii tunari ai echipei Malescha a atacat cu succes pentru 24-23, iar căpitanul Bala a închis setul la 25-23.

Al treilea set a fost la fel de echilibrat până la Până la 11-10, după care gălățenii s-au deslănțuit și nu au mai cedat decât un punct până la final,  la 24-10! După ce au salvat o minge de meci sălăjenii au încheiat jocul după o eroare la serviciu.

Oskar Madsen a fost omul meciului cu 17 puncte realizate. Malescha și Bala au realizat câte 10 puncte, iar Bala a reușit 10 puncte.

CSM Arcada a început meciul cu formula: Marian Bala, Akhrorjon Sobirov, Andrija Vilimanović, Oskar Madsen, Tudor Magdaș, Daniel Malescha, Vlad Kantor – libero. Au mai jucat: Vasile Talpă, Andrei Butnaru, Kristaps Smits, Alexandru Rață. Nu au fost utilizați: Marin Lescov, Andrei Mihalescu și Liviu Cristudor.

Miercuri, 1 februarie, CSM Arcada Galați va juca tot pe teren propriu, cu Știința Explorări Baia Mare.

sursa foto: Sportul ilustrat

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCod galben de ninsori și viscol până duminică, la ora 10
Articolul următorSCM Timișoara câștigă pe sirenă și scoate pe CSM Galați din Top 10