Duminica neagră a sportului gălățean s-a încheiat cu pierderea de către CSM Arcada Galați a Cupei româniei la volei masculin, trofeu pe care l-au câștigat anul trecut. Voleibaliștii antrenați de Sergiu Stancu au pierdut finala Cupei României, fiind învinsă cu socrul 3-1 (17-25, 25-23, 25-18, 28-26) în fața celor de la SCMU Craiova, deși au condus cu 1-0 la seturi.

CSM Arcada Galați a câștigat categoric primul set, scor 25-17. Arcada a fost cea care s-a distanțat în primul act și a făcut-o chiar convingător, chiar și la șase-șapte puncte, craiovenii fiind puțin parcă temători de importanța partidei. În cele din urmă, gălățenii au câștigat actul și au trecut în față pe tabelă.

A urmat o cădere inexplicabilă în joc a formației gălățene, greșeli de care au profitat cei de la Craiova. Oltenii au egalat situația la general în setul doi, parțial câștigat cu scorul 25-23. A urmat setul doi în care jucătorii de la Arcada au jucat la minimum posibil, set pierdut cu scorul 18-25. Setul patru s-a jucat cap la cap (6-6, 9-9, 16-16, 21-21). Cele două echipe au alternat la conducere, iar în final CSM Arcada a avut trei mingii de set irosite. Gălățenii au mai avut o oportunitate de a împinge meciul în set decisiv, au condus 26-25, însă Craiova a fost mai lucidă și a închis finala la 26-28.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentAtestat de competență profesională fals descoperit la Punctul de Trecere a Frontierei Galați Rutier
Articolul următorUnited Galați a învins în semifinalele Cupei României la futsal pe Kereszthegy Remetea