Echipa antrenată de profesorul Sergiu Stancu a câștigat la VM Zalău, cu scorul de 3-1 (25-17, 25-17, 24-26, 25-13), bifând a doua victorie în deplasare, după 3-1 la Dinamo, în fața unor pretendenți la șefia clasamentului.

Gălățenii au început excelent și și-au adjudecat primele două seturi la o diferență de 8 puncte, 25-17. În actul al treilea s-a mers cap la cap. Finalul setului a fost unul mai tensionat, iar după ce SCM a avut 24 – 20, gălăţenii au reuşit să egaleze la 24, după un punct controversat, contestat vehement de zălăuani. Însă, în cele din urmă, gazdele aveau să câştige setul cu 26 – 24.. Setul al patrulea a fost adjudecat categoric de jucătorii Arcadei, care s-au impus cu 25-13. 

Au jucat pentru Arcada: Sestan (19), V. Talpă (17), Bissette (13), Raic (11), Bala (8), Rangel (3), Toro Ramella (-), Teleleu (-), Kantor (libero). Nu au jucat: Butnaru, Darlaczi, Rață, Sabirov, Cristudor (libero). Antrenor: Sergiu Stancu.

Partida Dinamo București – CSM Arcada Galați, din manșa întâi a sferturilor de finală din Cupa României la volei masculin, a fost amânată pentru o dată care va fi stabilită ulterior. După o săptămână în care au jucat la Praga și la Zalău, ar fi trebuit să plece mâine la București pentru o nouă întâlnire cu Dinamo, de data aceasta în Cupa României. Formația noastră este calificată direct în sferturile întrecerii, acolo unde sorții i-au adus în față tocmai adversarul din Supercupă. Jocul a fost amânat din cauza faptului că sala Dinamo este ocupată de un meci al echipei de handbal Dinamo București care joacă în Champions League.

Următorul joc al echipei CSM Arcada Galați va avea loc la finele săptămânii, în campionat, pe terenul celor de la SCMU Craiova.

Sursa: Realitatea de Galati