CSM Arcada Galați a obținut astăzi cea de a 13-a victorie a acestui sezon de Divizia A1 la volei masculin. În ultimul meci al turneului de la Sala Sporturilor Dunărea din Galați, liderul la zi al Diviziei A1, s-a impus cu scorul 3-0 ( 25-14, 25-12, 25-9) în fața ultimei clasate CSU Brașov, formația nou promovată în prima ligă masculină de volei.

Al doilea turneu din returul Diviziei A1 masculine de volei a fost încheiat de CSM Arcada cu două victorii, ambele cu scorul 3-0, în fața celor de la Steaua București și CSU Brașov.

Sergiu Stancu, antrenorul campioanei a folosit în această partidă, jucători care evoluează de obicei puțin sau deloc. Alexandru Rață, Ovidiu Darlaczi, Eugene Stuart, Răzvan Olteanu sau Mihajlo Stabkovic, au jucat foarte bine și au demonstrat că se poate conta și pe ei.

CSM Arcada conduce în clasamentul la zi din A1 cu 39 de puncte din 14 jocuri, setaveraj 40-5. Formația gălățeană este urmată de Steaua, 31 de puncte, 14 jocuri și SCM Zalău, 31 de puncte, 13 jocuri.

Pentru formația gălățeană urmează meciurile din turneul trei al returului, 26 februarie – 28 februarie, care se va disputa la București, în Sala Dinamo. CSM Arcada va juca cu Dinamo București, pe 26 februarie, și cu U Cluj-Napoca, pe 27 februarie.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentSemne noi de circulaţie pe strada Traian, până pe 30 martie
Articolul următorPatricia Țig a s-a calificat în turul II al turneului de tenis „Phillip Island Trophy”