Doar o zi a mai rămas până la începerea returului Ligii a III-a de fotbal, care, după cum se știe, va debuta cu jocurile rundei a doua a returului. Sporting Liești va juca în deplasare, la CS Făurei. Meciul din tur s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

Meciul se va juca sâmbătă, 13 martie, de la ora 15.00, pe stadionul orășenesc din Făurei și va fi arbitrat la centru de Spînu Marius din București, ajutat de arbitrii asistenți Enache Gabriel și Ciocoiu Bogdan, ambii din Ploieşti. 

În această iarnă Sporting Liești a făcut șapte transferuri, în timp ce cinci jucători au luat calea altor echipe. Nou-veniții sunt: Maftei (gălățean, ultima dată la CSM Focșani), Mucuță (sosit de la Ianca), Chiriac (Valea Mărului), Țicămucă și Manău (Oțelul) și doi juniori, Ștefănescu și Grădinaru. Iată și numele celor rămași în lot: Vădeanu, A. Brăneț – Voicu, Manea, T. Năstase, Hodorogea, I. Iancu, Bucevschi – Munchiu, Moldoveanu, I. Constantinescu, Milea, Iftimie, Al. Stan – Grigoraș, Mihu, Zărnescu și A. Călin. 

CS Făurei a reușit să-i readucă în lot pe George Bârsănel, Andrei Pușcașu, Georgel Pungă, Ștefan Duncă, Andrei Drezaliu, Petrescu Alex, Iliescu Daniel, Bungu Lanz, Ainur Nicolae, Ghenciu Cosmin, Silviu Moise și portarul Claudiu Goicea. Ceilalți jucători sunt cei trei frați Nicoliță, Bănel, Aurel și Stelică, care este și cel care s-a ocupat de pregătirea echipei, Mocanu Marius, Banu Ștefan, Gabriel Niță, Comșa Ionuț,  Fineas Roată, Lungoci Valentin. 

După 10 etape, CS Făurei se află pe locul 9 cu 5 puncte, după penalizarea cu două puncte dictată de FRF. Sporting Liești ocupă locul 6, cu 16 puncte. CS Făurei are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, iar Sporting Liești își propune să termine pe podium în seria a II-a din Liga a 3-a. 

Articolul precedentCând nu este cine te aștepți să fie la ușă
Articolul următorOțelul continuă lupta pentru promovare cu meciul din deplasare cu Avântul Valea Mărului