Sâmbătă după amiază, pe stadionul din Făurei, echipa CS Făurei a primit vizita celor de la Sporting Liești, echipă care în prima etapă a învins cu 2-1 pe Oțelul Galați. Meciul de la Făurei a fost unul plăcut, cu 7 goluri, câștigat de Sporting liești cu 4-3, după ce la pauză au condus cu 2-1. Pentru CS Făurei au marcat Silviu Moise, Stelian Nicoliță și Florin Bălan. Pentru Sporting Liești au înscris Bîrlădeanu de două ori, Călin și Al. Stan. 

Gazdele au deschis scorul l o fază de atac pe partea dreaptă la care balonul a ajuns la Gherghișan care din interiorul careului a șutat plasat, portarul oaspeților a respins în față iar Moise Silviu a șutat în plasă. La o lovitură de colț Drezaliu a lovit mingea cu mâna și oaspeții au egalat din 11 metri transformat de Bîrlădeanu.

O bâlbâială a fundașilor centrali iar oaspeții au înscris din interiorul careului cu un șut puternic, 1-2.

După pauză, Stelian Nicoliță a fost deschis în adâncime de Bălan și după ce a driblat portarul a marcat pentru 2-2. În urma unor indecizii ale fundașilor centrali ai celor de la Făurei, care nu au efectuat marcaj strâns la atacanții oaspeți, iar aceștia au înscris cu șuturi din interiorul careului de 16 metri pentru 2-3 și 2-4. La un atac prelungit a gazdelor balonul a ajuns la Bălan care a pătruns pe partea dreaptă și din colțul careului de 16 metri a șutat pe jos, în diagonală, și a marcat pentru 3-4.

CS Făurei: Toma Vlad- Comșa Ionuț (Ion Vasilică), Drezaliu, Gîță Daniel, Agache – G. Chihaia, Moise Silviu (Boungu Laz), G. Niță (Mocanu Marius), Bălan Florin – Gherghișan Andrei, Stelian Nicoliță. Antrenor: Alexandru Balaban

Sporting Liești: A. Brăneţ – Iancu, Voicu, Maftei, Năstase – Munchiu, Crihană, Stan, Mihu – Bîrlădeanu, Călin. Au mai intrat: Chiriac, Milea, Ţicămucă, Grigoraş. Antrenor: Cristi Brăneț.

În etapa a III-a din seria a II-a a Ligii a 3-a, CS Făurei va juca în deplasare la Sportul Chiscani, într-un derby județean în care ambele echipe sunt în căutarea primelor puncte din acest sezon competițional. Sporting Liești va juca pe teren propriu cu Metalul Buzău, o altă echipă cu maxim de puncte după primele două etape.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentPolițiștii gălățeni au intensificat activitățile de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă
Articolul următorPSD votează o moțiune care aduce alegeri anticipate nu renegocieri între PNL și USRPLUS