Un copil de șase ani a fost sfâșiat de câinele bunicilor.

Un copil de șase ani a ajuns cu răni grave la Spitalul de pediatrie după ce a fost sfâșiat de câinele bunicilor. Cel mic a fost internat la Terapie Intensivă. Totul s-a întâmplat în curtea părinților, sub privirile terifiate ale adulților. Animalul este un metis între rasa pitbull și câinele comun.

„Polițiștii Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați cu privire la faptul că, un minor, de 6 ani, din municipiul Galați, ar fi fost mușcat de un câine agresiv, în timp ce se afla în curtea unei locuințe, de pe strada Drumul de Centură.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, după primele verificări stabilind că minorul ar fi fost mușcat de câinele unui vecin, pe care acesta îl lăsase nelegat, și care ar fi intrat în curtea imobilului alăturat prin gardul împrejmuitor, degradat.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și în cauză, a fost întocmit un dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane”, informează IPJ Galați.

Articolul precedentSituația epidemiologică din județul Galați
Articolul următor100% TU DECIZI! Radu Mihail, senatorul care a lucrat pentru ruși