Un copil de doi ani şi jumătate a fost pierdut ieri de bona sa şi a pus pe jar tot oraşul.

Părinţii au cerut ajutorul autorităţilor şi i-au anunţat dispariţia şi pe reţelele de socializare, în speranţa că va fi găsit mai repede.

Potrivit informaţiilor oferite de Jandarmeria Galaţi, în jurul orei 11,30, echipajul de jandarmi care patrula pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost sesizat prin apel 112 despre dispariţia copilului. Profitând de neatenția bonei, care intrase într-un magazin să cumpere ceva pentru cel mic, copilul s-a pierdut de aceasta.

După preluarea semnalmentelor, jandarmii au solicitat sprijin și celui de al doilea echipaj aflat pe raza municipiului și, împreună, împărțiți în mai multe echipe, au început căutările celui mic, prin fiecare colț al cartierului Micro 19.

După aproximativ 30 de minute, în timp ce se aflau la capătul traseelor Transurb, din Micro 19, jandarmii au fost văzuți de către șoferul unui autobuz. Acesta le-a spus oamenilor legii că a observat în mijlocul de transport un băiețel speriat, motiv pentru care a decis să întoarcă mașina către stația de capăt știind că aceștia caută un copil.

Băiețelul corespundea descrierilor făcute și a fost luat de către jandarmi care au chemat părinții la fața locului.

După o plimbare, singur, cu autobuzul, cel mic s-a întors în brațele părinților care, în lacrimi de fericire, le-au mulțumit jandarmilor pentru prezența de spirit şi solicitudine.

Și noi, la rândul nostru, i-am mulțumit șoferului de autobuz pentru că a ales să se întoarcă la stația de capăt, dând dovadă de prezență de spirit și atenție la tot ce se întâmplă în trafic și în mijlocul de transport.

 

Articolul precedentVictimele de la Colectiv, comemorate şi la Galați 
Articolul următorGalațiul nu are infrastructură, dar are aplicație mobilă