Sâmbătă seara, de la ora 20.00, pe Antena 1, copiii Galațiului vor face din nou spectacol, pe scena emisunii Next Star, în cadrul a trei momente de excepție.

Adina Lavinia Bostan, Denisa Antohi (DenisS) și trupa Aqua Boys vor încerca să convingă juriul format din Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa că merită un loc în finala Next Star.

Cea de-a zecea ediție a emisiunii Next Star – ultima dinaintea finalelor – o va aduce pe scenă pe gălățeanca Adina Lavinia Bostan, elevă a profesoarei Monica Măciuceanu. Adina, care a participat și la Vocea României Junior, are zece ani și este elevă în clasa a V-a la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galați, secția arte plastice.

Denisa Antohi, cunoscută cu numele de scenă DenisS, are 13 ani, este vedeta Școlii Nr. 22 din Galați și activează în cadrul „Estrada Studio” de peste șase ani, unde studiază arta dansului și tehnica vocală, cu Andreea Ignat. Pentru Next Star, Denisa a pregătit un număr muzical inedit, care va da senzația că nu e singură pe scenă.

Tot elevi ai Andreei Ignat sunt și cei de la Aqua Boys (11 băieți „cu pătrățele”). Copiii vor dansa un colaj/mix Mtv comercial îmbinat cu elemente de hip hop, street dance și dans modern. Momentul este gândit sa impresioneze prin atitudine, dinamism și umor. Băieții au vârste cuprinse între 7-12 ani și au câștigat numeroase premii la concursuri naționale de dans.

Articolul precedentEchipa de baschet masculin Phoenix Galaţi va juca în a treia grupă valorică
Articolul următorGălăţean condamnat în Marea Britanie, pentru tentativa de răpire a unei adolescente