Contractul pentru drumul prin curtea Poliţie de Frontieră, câştigat. După ce firma Lemacons a renunţat la contract, s-a organizat o nouă licitaţie. 

Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, asocierea Constructa Mecanique SRL – Obercons Comp SRL a câştigat contractul pentru „amenajarea unei artere de legătură între bulevardul Dunărea şi bulevardul Marii Uniri”.

Artera de legătură este drumul prin curtea Poliţiei de Frontieră pe care ar fi trebuit să-l construiască firma Lemacons. Aceasta a renunţat la lucrare, contractul de 3.388.039 de lei fiind anulat. Administraţia locală a rebuit să scoată din nou la licitaţie execuţia acestui drum.
Licitaţia s-a încheiat ieri, valoarea noului contract fiind de 4.029.939 de lei fără TVA. Construcţia drumului ar trebui să înceapă rapid, fiindcă, dacă până în mai 2020, Primăria municipiului Galaţi face drumul, terenul de 8.602 metri pătraţi, pe care artera ar trebui să-l străbată, se va întoarce de drept în domeniul public al statului.

Articolul precedentÎn câteva luni, am putea avea încărcătoare solare, în cinci zone din Galaţi
Articolul următorLa băutură, un bărbat şi-a înjunghiat mortal fratele