Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au descoperit în autoturismele a doi cetățeni bulgari, 44 de sticle cu băuturi alcoolice provenite din contrabandă.

În data de 10 martie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe D.N. 26, pe raza localității de frontieră Vlădești – judeţul Galați, două autoturisme înmatriculate în Bulgaria, conduse de doi cetățeni bulgari, în vârstă de 46 și respectiv 35 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra ambelor autoturisme, ocazie cu care polițiștii de frontieră gălățeni au descoperit în primul mijloc de transport 19 sticle cu băuturi alcoolice, iar în cel de-al doilea 25 de sticle cu băuturi alcoolice de proveniență R. Moldova și pentru care persoanele în cauză nu dețineau documente justificative.

Bărbații au declarat că au achiziționat bunurile de la o persoană necunoscută și intenționau să le transporte în Bulgaria.

În ambele cazuri, a fost luată măsura ridicării a întregii cantități de bunuri, în valoare totală de 960 de lei, efectuându-se, totodată cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentAu fost aplicate 263 de sancţiuni contravenţionale, în ultimele 24 de ore, în județul Galați
Articolul următorCulisele statului paralel | Cum au fost cumpărate de străini BRANDURILE românești și câte au rezistat până astăzi – dezvăluiri incendiare