Consiliul Local Galaţi are în componenţă mai mulţi politicieni noi, schimbările survenind în urma unor retrageri sau numiri în alte funcţii ale unor aleşi din vechea gardă.

Astfel, Dumitru Poalelungi, de profesie economist, a fost validat consilier local PSD. Tânărul politician va activa în Comisia buget-finanţe, administrarea domeniului public și privat al municipiului. El o înlocuieşte pe Marcela-Daniela Costea, care şi-a înaintat demisia, după ce a devenit director general al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime Respectiva funcţie nu este compatibilă cu aceea de ales local, motiv pentru care politiciana a fost nevoită să părăsească forul deliberativ local.

Tot din partea PSD a fost validat şi a depus jurământul Gheorghe Potîniche. Acesta a mai fost consilier în perioada 2015-2016, după decesul regretatului Nicolae Rainea. Acum, Potîrniche i-a luat locul lui Zanfir Ilie, care a decis să demisioneze invocând motive personale. Noul consilier va activa în Comisia pentru activități științifice, învățământ, sănătate, culte, cultură, tineret, asistență socială, sport și agrement.

Florentina Stoica, de profesie economist, a devenit consilier local din partea ALDE, în locul lui Gheorghe Bugeag. Florentina Stoica, de profesie economist, va activa în Comisia pentru activități științifice, învăţământ, sănătate, culte, cultură, tineret, asistență socială, sport și agrement. Gheorghe Bugeag, unul dintre veteranii Consiliului Local, şi-a anunţat demisia tot din motive personale.

Articolul precedentUn bolnav de cancer s-a sinucis aruncându-se în Dunăre
Articolul următorS-a încheiat reabilitarea blocului G1 din cartierul gălăţean Micro 18