Cătălin Moroșanu, kickboxer poreclit „Moartea din Carpați”, este de părere că președintele PNL, Florin Cîțu, ar trebui să facă un pas în spate și să renunțe la dorința de a fi reînvestit premier. Luptătorul este consilier județean în Galați, ales pe listele PNL, după ce anterior a fost consilier județean în Iași.

„Florin Cîțu ar trebui să facă un pas în spate, să îl lase pe Ilie Bolojan, să se refacă alianța. Cred că ar fi o soluție foarte bună. Îți spun, în rândul nostru, al liberalilor, Ilie Bolojan este foarte respectat. E părerea mea. E liberal vechi, un om care a demonstrat că este capabil, un om care e pragmatic. El are capacitatea să ia decizii și să își asume treaba asta”, a declarat Cătălin Moroșan, pentru Fanatik.

Cătălin Moroșan nu a fost la Congres, dar spune că nu l-ar fi votat nici pe Cîțu, nici pe Orban. El are o soluție pentru criza guvernamentală și o susține și cu argumente legate de reforma statului, a administrației publice și, evident, a susținerii politice.

„L-aș vedea prim-ministru pe Ilie Bolojan. A treia cale, Ilie Bolojan e un om care a demonstrat că este foarte bun administrator. Acum, un premier trebuie să aibă puterea să facă reformă în administrația publică. El a venit, a făcut economie pentru Oradea de nu știu câte milioane de euro, în fiecare an, pentru că erau foarte mulți angajați care nu făceau nimic și a schimbat Oradea. După, s-a dus la Consiliul Județean, la Bihor, și a început să facă reformă. Noi avem nevoie de oameni care chiar vor să schimbe ceva”, spune Cătălin Moroșan.

Consilierul județean PNL nu crede nici în refacerea coaliției PNL-USR-UDMR.

”Nu cred într-o refacere a coaliției cu USR-ul pentru că dacă ei condiționează alianța fără Cîțu premier. În niciun caz, Cioloș nu o să fie premierul României. Niciun partid nu îl susține, nici măcar UDMR-ul. Văd că pe el nu îl interesează că nu are susținere, tot face Guvernul”, spune Cătălin Moroșanu.

 

Sursa: Realitatea de Galati