Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat în trafic, la volanul unui autoturism, deşi nu deţinea permis de conducere.

În data de 28 iulie a.c., în jurul orei 01.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, în zona Port Bazinul Nou, din municipiul Galaţi, un autoturism marca Seat, înmatriculat în România, condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat pe raza judeţului Vaslui.

Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că vasluianul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

Articolul precedentBancnote false depistate la o casă de schimb valutar
Articolul următorVIDEO. Beat, fără permis și cu autorizația de circulație provizorie expirată