Primăria municipiului Galați informează că, în perioada următoare, autovehiculele cu masa maxim autorizată mai mică de 3,5 t pot circula pe Bulevardul Siderurgiștilor, pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Brăilei și Piața Energiei, cu unele precizări. 

Pe segmentul cuprins între str. Brăilei și str. Anghel Saligny circulația autovehiculelor se va desfășura în ambele direcții de mers ale bulevardului Siderurgiștilor, direcțiile de mers fiind separate de scuarul de pe mijlocul arterei, respectiv calea de rulare a tramvaiului. Pe segmentul cuprins între str. Anghel Saligny și Piața Energiei circulația se va desfășura doar pe partea dreaptă a direcției de mers către Piața Energiei, în ambele direcții.

Reprezentanții Poliției Locale Galați vor desfășura acțiuni de verificare a modului în care sunt respectate prevederile privind oprirea/staționarea/parcarea autovehiculelor pe tronsonul de stradă redat circulației, cu predilecție în zona intersecțiilor și pe tronsonul cuprins între str. Anghel Saligny și Piața Energiei.
Precizăm că mijloacele de transport în comun vor circula în continuare pe traseele deviate.
Totodată, Primăria Municipiului Galați atrage atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier conducătorii auto sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră instituită.

Imagine

Sursa: Realitatea de Galati