Chitaristul unei foarte îndrăgite trupe gălăţene, accidentat pe trecerea de pietoni

Un bărbat de 33 de ani din Galaţi, chitarist al unei trupe foarte îndrăgite, a fost, sâmbătă seara, victima unui accident rutier.

Tânărul traversa o stradă din Galaţi pe trecerea de pietoni, însoţit de câţiva prieteni. Unul dintre ei a reuşit să îl tragă un pas în spate, ceea ce foarte probabil i-a salvat viaţa. Chiar şi aşa, maşina condusă de un şofer de 31 de ani l-a acroşat, punându-l la pământ.

Rezultatul a fost o luxaţie de claviculă, iar medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe i-au imobilizat mâna în aparat ghipsat.  „Este vorba despre un pacient, victimă a unui accident rutier, care a avut nevoie de aparat ghipsat şi imobilizare. Pacientul nu a rămas internat”, ne-a declarat medicul Lidia Şandru.

Şoferul de 31 de ani nu şi-a asumat fapta. După impact, a oprit maşina la câţiva metri distanţă, a coborât şi apoi a fugit de la faţa locului. „Şoferul a părăsit locul accidentului, dar a fost identificat la scurt timp de poliţişti. Acesta nu consumase alcool”, ne-a explicat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Din păcate, chitaristul va sta cel puţin o lună de zile în ghips, motiv pentru care nu va putea onora contractele pe care trupa din care face parte le avea încheiate. „Din cauză că cel puţin o lună de zile nu va putea onora contractele şi concertele pe care le avea, vom apela la instanţă pentru recuperarea prejudiciului creat”, ne-a explicat Isabela Amariei, avocata bărbatului lovit.
Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului. El va trebui să suporte şi cheltuielile pentru despăgubirea victimei, în funcţie de decizia instanţei.

Articolul precedentTrei „vitezişti” prinşi pe drumurile gălăţene, la sfârşitul săptămânii trecute
Articolul următorTrei răniţi dintr-o întâlnire cu un gard