CFR le acordă reduceri îndrăgostiților, doar dacă pleacă la munte de Sf. Valentin sau de Dragobete, nu în toată perioada de dinainte și de după datele respective.

CFR a scos la bătaie o ofertă pentru îndrăgostiți, dar care funcționează doar dacă și-au propus să se ducă la munte într-una dintre cele două zile dedicate iubirii în luna februarie: Sf. Valentin şi Dragobete. Cu alte cuvinte, dacă vreţi să plecaţi la munte pe 14 sau 24 februarie, plătiţi doar un bilet din două ca să călătoriţi cu trenul.

Gălăţenii care merg, cu perechea lor, la Braşov în zilele de 14 şi 24 februarie, adică în zilele de Sf. Valentin şi de Dragobete, pot achita doar jumătate din tariful biletului întreg.
„Prin Drag-Oferta „Jumătate voi, jumătate noi!”, reducerea este de 50 la sută din tariful biletului întreg și se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută, în aceeași zi”, anunţă un comunicat remis de companie.
„Drag-Oferta pentru îndrăgostiți” este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR, iar pentru gălăţeni, este valabilă doar la trenurile InterRegio 1732 Galaţi – Braşov (pl.6,50 – sos.12,15) şi 1731 Braşov – Galaţi (pl.17,30 – sos.22,52).

Toate bune şi frumoase, dar ce fel de sărbătoare ar fi, dacă trebuie să vă şi întoarceţi în aceeaşi zi? Cinci ore pe drum până la Braşov la dus şi cinci ore la întors nu prea lasă loc de manevră. Dacă CFR chiar ar fi fost interesat de bunăstarea clienţilor, ar fi lăsat la dispoziţie un interval de două-trei zile înainte sau după datele cu pricina, aşa încât deplasarea chiar să merite.

Articolul precedentCSM Phoenix CSU a câştigat clar la Athletic Constanţa
Articolul următorExpoziţie de pastel şi tapiserie Cela Neamţu, la Galaţi