La data de 21 septembrie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galați și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar penal de trafic de droguri de risc și introducere în țară de droguri de risc.

Acțiunea a avut loc în municipiul Galați, unde polițiștii și procurorii au prins în flagrant delict un bărbat, de 29 de ani, din comuna Tulucești, în timp ce ar fi ridicat un colet expediat din Spania, conținând 2.150 de grame de muguri de cannabis. 

În urma probatoriului administrat, persoana în cauză a fost reținută, pentru 24 de ore, și va fi prezentată instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentSEMNAL de la Cotroceni despre creșterea salariilor demnitarilor: Datoria publică, uriașă – Cine e de vină pentru nivelul inflației
Articolul următorAPP somează Parlamentul „să renunțe la creșterile salariale nesimțite pentru președinte, miniștri și parlamentari: „Să ceară SCUZE poporului român!”