Centrul de plată a taxelor si impozitelor din Micro 39 se închide din cauza Covid 19, informează Primăria Galați. Mai mulți angajați ai instituției s-au infectat cu SARS-CoV-2, iar conducerea Primăriei a decis să suspende activitatea instituției.

„Primăria municipiului Galați informează că la Centrul din str. Henry Coandă, bl. J5, parter se suspendă activitatea cu publicul începând de astăzi, ca urmare a apariției unor cazuri de infectare cu noul coronavirus. Pentru plata impozitelor și taxelor locale, gălățenii (persoane fizice) se pot adresa Direcției Impozite, Taxe și alte Venituri Locale, Serviciul Prelucrarea Automată a Datelor și Încasări Ghișeu, în alte trei centre din municipiul Galați, astfel: Centrul din str. Domnească, nr.13, bloc L, parter, Centrul din str. Brăilei, nr.232, bl. E4, parter și Centrul din str. Basarabiei, nr.55, bl. A16, parter”, precizează Primăria Galați.

Taxele și impozitele locale pot fi achitate și prin utilizarea platformei electronice www.ghiseul.ro. Contribuabilii pot intra în posesia ID-ul și parolei alocate și prin intermediul poștei electronice, trimițând o cerere și copia actului de identitate al titularului de rol fiscal, scanate și atașate, la adresa de e-mail [email protected]

Sursa: Realitatea de Galati