Cei mai mici spectatori, aşteptaţi mâine la Teatrul de Păpuşi „Gulliver”. Copiii cu vârste de la 0 la trei ani pot urmări spectacolul “De mână cu tine”.

„De mână cu tine”, un spectacol inedit pentru copii de la 0 la trei ani, se va juca mâine, 13 octombrie, de la ora 10,30, la Teatrul de Păpuşi „Gulliver”. 

„De mână cu tine” este prima producție a Teatrului „Gulliver” care face parte din programul Educaţia timpurie – pentru copii între 0-3 ani. Copiii pot face astfel primii paşi în lumea teatrului. Înainte de a înţelege cuvintele, va simţi experienţa directă a muzicii, dansului, picturii. Acestea îi cultivă şi formează sensibilitatea, gustul, interesul pentru frumos. 

Cei mai mici spectatori, aşteptaţi mâine la Teatrul de Păpuşi „Gulliver”. La finalul reprezentației, ei vor fi încurajați să pășească pe covorul de scenă. Acolo, copiii vor interacționa cu actorii și decorul, cu luminile și labirintul magic alcătuit din perdele fluide. 

Regia artistică a acestui spectacol nonverbal şi întregul concept al instalaţiei care constituie decorul spectacolului poartă semnătura Danielei Andrei. Realizarea acestuia, aflăm de la conducerea teatrului, a fost posibilă datorită arhitectului Adrian Adam.

Scenariul, special gândit pentru copiii de 0-3 ani, îi aparţine lui Carmen Palcu Adam, una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale Teatrului „Ion Creangă” din București. Muzica originală este compusă de Radu Mihalache. Spectacolul prinde viață cu ajutorul actorilor Ramona Păuc/Valeria Taban și Andrei Dombrovschi/Ionuţ Tudorache, îndrumaţi de coregrafa Andra Burcă.

Spectacolul se joacă la sala Studio a Teatrului Dramatic “Fani Tardini”. Pentru accesul în sală, copiii se vor descălţa şi vor sta așezați pe mai multe pernuţe, cât mai aproape de scenă. 

Biletele se pot achiziţiona online, de pe http://bilete.teatrul-gulliver.ro, inclusiv cu tichete culturale, şi de la sediul teatrului, în ziua spectacolului. Preţul biletelor este de 12 lei/copil şi 15 lei/adult. 

Articolul precedentŞoferi prinşi în trafic fie băuţi, fie fără permis de conducere
Articolul următorUn violator trimis după gratii şi doi hoţi identificaţi de poliţişti