Verdict în cazul afaceristului din Brăila, jefuit de 100.000 de euro de către doi hoți, în propria mașină. Unul dintre cei doi hoți a fost condamant la 2 ani și 4 luni de închisoare, iar cel de-al doilea, va fi judecat într-un dosar mai vechi.

Se pare că cei doi hoți gălățeni au acționat la pont. Aceștaia l-au urmărit pe patronul care a plecat cu încasarile firmei din acea zi și au profitat de momentul în care acesta a coborât pentru câteva minute din mașină pentru a sparge luneta autoturismului din care au sustras geanta în care se afla suma de 500.000 de lei, echivalentul a 100.000 de euro. Întreaga operațiune a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă.

Hoții au fost prinși la scurt timp după ce au comis jaful. Unul dintre cei doi bărbați a fost condamnat la 2 ani şi 4 luni de închisoare pentru furt calificat şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat, la care se adaugă un rest rămas neexecutat de peste 1.600 de zile de închisoare dintr-o pedeapsă la care fusese condamnat anterior. Cel de-a doilea hoț va fi judecat într-un dosar mai vechi. 

Mai multe pe Realitatea.net

Articolul precedentNereguli depistate de polițiștii de frontieră de la Foltești
Articolul următor100% TU DECIZI! Mircia Gutău și mandatele cu cântec. Condamnări și dosare penale pe bandă rulantă