Copiii din Galați și familiile lor au ocazia să vadă luni – 12 noiembrie și marți – 13 noiembrie, de la ora 18,00, pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, un spectacol-eveniment după celebra „Cartea Junglei”.

Personajele sunt interpretate de copii din Galați și din Tulcea, pregătiți de o echipă profesionistă de actori, regizori, coregrafi din Galați. Cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, aceștia reușesc performanța de a juca, a cânta și a dansa, timp de mai bine de o oră, exact ca actorii veritabili, ne asigură organizatorii.

„Veți vedea un spectacol adevărat, cu actori care te fac să uiți că sunt copii. S-au pregătit timp de trei luni, ca niște profesioniști, au cântat, au făcut vocalize, au dansat, iar acum vă așteaptă cu emoție. Jungla a devenit, datorită lor, un loc frumos!”, declară Isabela Oancea, care semnează regia și textul original.

Pe lângă povestea în sine, muzica antrenantă (melodiile cunoscute din filmul „Cartea Junglei”, dar și alte piese), costumele special create pentru spectacol, coregrafia originală, dar mai ales entuziasmul actorilor-copii îi vor transpune pe cei din sală în lumea lui Mowgli. Ca orice poveste, și aceasta le va transmite multe învățăminte de aplicat în viața adevărată.

În cele două zile vor juca două distribuții: Mowgli (Gunay Cilenti, Ema Postolache), Bagheera (Alessandra Spiridon), Baloo (Darius Bobic, Robert Botu), Shere Khan (Elena Tudor, Alexia Manole), Șarpele Kaa (Mara Lazăr, Cora Marin), Regele Louie (Dana Atanasiu), Cita (Andreea Talabă, Daria Leu), Smockey (Andra Terlea, Andra Manole), Colonelul Hathi (Luca Tudorie, Patrick Postolache), elefantul Jumbo (Mihai Susanu, Matei Pentiuc), elefantul Slim (Ax Silion), Mama Lup (Yanissa Ilie, Marina Axente), Indira (Ingrid Bălan, Cristina Mândru), Povestitoarea (Rucsandra Gheorghe, Delia Ciortan), Zeița Focului (Alessia Teodor).

Spectacolul este o producție Teatrul de Copii pentru Copii – Teatrul Muzical „Șapte”. Biletele costă 12 lei și se pot achiziționa la intrare, în limita locurilor disponibile, înainte de începerea celor două reprezentații.

 

Articolul precedentCinci noi membri în Consiliul de Administraţie al Transurb
Articolul următorTineri prinşi la furat lemne de un pădurar din Tecuci