Căpitanul echipei naţionale de futsal, „Mimi” Stoica, va juca la United Galaţi

Căpitanul echipei naţionale de futsal, cel mai cunoscut jucător român de fotbal în sală, „Mimi” Stoica, va juca de anul viitor la United Galaţi.

Dumitru „Mimi” Stoica a semnat cu gruparea gălăţeană un contract valabil până în vara anului 2019. Stoica vine de la Informatica Timişoara, campioana naţională en-titre, după o finală cu United. „Mimi” Stoica, născut pe 30 septembrie 1981, a mai activat la City’us Tg. Mureș şi Autobergamo Deva, echipe alături de care a câştigat de fiecare dată titlul naţional. Stoica va fi prezent la Galați în primele zile ale lunii ianuarie, pentru a începe pregătirile alături de noii săi colegi.

Cristian Ștefu, directorul executiv al clubului United Galați, este convins că a făcut cea mai bună alegere. „Dacă Moșul a venit cu un asemenea dar, căci vorbim despre cel mai selecționat jucător de futsal din România, înseamnă că am fost cuminți și ne străduim să facem performanță. Ne bucurăm că Mimi Stoica a ales United Galați, având obiectivul de a mai câștiga o dată titlul de campion național. Ne dorim o colaborare strălucită cu el și am convingerea că, și din vară, United va fi prima opțiune pentru Mimi”, a declarat Ștefu, pentru site-ul oficial al clubului.

Campionatul Ligii I de futsal se va relua pe 19 ianuarie, când United va primi vizita echipei Bukovina Vicov, formaţie aflată pe locul 9 în clasament. În clasamentul la zi, după 12 etape, United ocupă locul al doilea, cu 28 de puncte. Pe prima poziţie se află Autobergamo Deva, cu 29 de puncte.

Articolul precedentMinisterul Transporturilor a autorizat construirea podului peste Dunăre de la Brăila
Articolul următorProgramul spitalelor şi farmaciilor în perioada sărbătorilor de iarnă