În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 01.15, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Tecuci, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza comunei Ghidigeni, au observat un autoturism care se deplasa, pe strada Chrissoveloni, din direcția localității Gefu.

Polițiștii au efectuat semnal de oprire, dar conducătorul auto a efectuat brusc manevra de viraj la stânga, autoturismul continuându-și deplasarea.

Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia, la scurt timp găsind mașina oprită pe marginea străzii și, la mica distanță, identificând cei trei ocupanți ai acesteia, doi bărbați și o femeie.

În urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul aparține unuia dintre bărbați și că ar fi fost condus de femeia, în vârstă de 28 de ani, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și, respectiv, încredințarea unui vehicul pentru a fi condus, unei persoane care nu deține permis.

                                                 

Sursa: Realitatea de Galati