Campanie de colectare de donaţii pentru gălăţenii sărmani

Gălăţenii sunt invitaţi să doneze haine, pleduri, plăpumi, pături, perne, lenjerii de pat, jucării şi produse alimentare neperisabile

O campanie de colectare de donaţii pentru gălăţenii sărmani va începe sâmbătă, 17 noiembrie, în organizarea comunităţii „Curăţăm Galaţiul”.

Strângerea donaţiilor din cadrul campaniei „Dăruieşte!” se va face în părculeţul din faţa fostului cinematograf Ţiglina. Timp de două zile, sâmbătă şi duminică, între orele 8,00 şi 20,00, voluntarii organizaţiei vor fi prezenţi în parc pentru a colecta pachetele donate.

Gălăţenii sunt invitaţi să doneze, în stare bună, următoarele categorii de obiecte: haine noi sau uzate, pleduri, plăpumi, pături, perne, lenjerii de pat, jucării şi produse alimentare neperisabile (faină, zahăr, mălai, sare, ulei, conserve, orez, paste şi orice astfel de alimente ambalate individual). În cazul în care donatorii nu pot ajunge la punctul de colectare, organizatorii îi roagă să-i contacteze pe pagina de Facebook, pentru a găsi împreună cea mai bună soluţie.

Donaţiile vor fi distribuite în centrele de specialitate din Galaţi şi împrejurimi, precum şi familiilor din judeţ cu situaţii materiale precare. Organizatorii vor selecta donaţiile şi le vor împărţi fiecărei familii sau instituţii în funcţie de necesităţile acesteia.

„Dăruieṣte!” este cea de-a patra campanie de colectare de haine şi obiecte iniţiată de comunitatea „Curăţăm Galaţiul”, care are la activ peste 40 de proiecte civice, caritabile şi comunitare, în cei doi ani de activitate.

Articolul precedentCinci persoane rănite în urma unei depăşiri neregulamentare
Articolul următorAstăzi, sediul Consiliului Judeţean va fi iluminat în violet pentru copiii născuţi prematur