Bogdan Rodeanu, candidatul de dreapta susțiut de USR Plus și PNL la Primăria Galați a postat un mesaj la numai trei ore de la închiderea urnelor.

La trei ore de la închiderea urnelor, Bogdan Rodeanu a postat un mesaj pe contul său de pe o rețea de socializare, prin care își recunosște înfrângerea. Candidat din partea dreptei, susținut de USR Plus și PNL, acesta a pierdut în fața candidatului PSD.

„Gălățenii au ales! Le mulțumim tuturor celor care au avut încredere în echipa USR-PLUS și ne-au acordat votul lor. Din păcate, am asistat la una dintre cele mai mici prezențe la vot din istoria modernă a alegerilor gălățene! Înțelegem și mai mult cât de important este votul nostru. Înțelegem și mai mult că absența la vot poate conduce la dezechilibre democratice. Nu vom renunța! Alegerile acestea au reprezentat un prim pas pentru maturizarea noastră politică. Ne-am asumat politic consolidarea unei dreapte puternice în Galați. Continuăm. De azi, avem consilieri locali. Avem consilieri județeni. Împreună vom continua proiectul Galațiul Metropolitan în Consiliile Locale și cel Județean. Așa cum am promis, vom lucra pentru voi! Vom continua pentru cei care au avut și au încredere în viitor! Vă mulțumim încă o dată!”, a scris Rodeanu.

 

Bogdan Rodeanu este deputat în Parlamentul României, iar din septembrie a fost ales Vicepreședinte al Camerei Deputaților. Acesta mai face parte din Comisiei de apărare, ordine publică și siguranță națională din cadrul Camerei Deputaților at Parlamentul României, unde este vicepreședinte și din Comisiei pentru integrare europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova at Parlamentul României, unde este copreședinte.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentBilanț COVID pentru ultimele 24 de ore: 1.271 de cazuri noi și 30 de decese/ Capitala, pe primul loc la infectări în 24 de ore
Articolul următorCătălin Moroșanu, a câștigat un mandat de consilier județean la Galați