Beţia la volan nu mai este o surpriză, dar acum se combină şi cu scandalul. Pe 17 iulie a.c., în jurul orei 12,30, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci au depistat în trafic, pe D.J. 240, pe raza comunei Munteni, două persoane aflate lângă două autoturisme avariate și care păreau a avea un conflict.

Polițiștii au legitimat persoanele în cauză, constatând că este vorba despre doi bărbați, unul de 52 ani, din comuna Munteni, cel de-al doilea de 53 ani, din comuna Ghidigeni.

Întoarcere fără asigurare

Din primele verificări, a reieșit că cei doi au condus autoturismele pe D.J. 240 și conducătorul auto de 52 ani a efectuat o manevră de întoarcere, fără a se asigura, intrând în coliziune cu celălalt autoturism.

Întrucât bărbatul în cauză mirosea puternic a alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, polițiștii întocmnd dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Articolul precedentTuriştii nu se înghesuie să stea la Galaţi mai mult de o noapte, două
Articolul următorUPDATE: Bătaie în plină stradă din cauza unei programări la tuns