Beţi şi fără permise de conducere, la volanul unor maşini neînmatriculate

Doi bărbaţi din judeţul Galaţi au fost depistaţi beţi şi fără permise de conducere, la volanul unor maşini neînmatriculate.

O primă situaţie s-a înregistrat pe raza comunei Smulți, unde poliţiştii au oprit un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat din localitate, în vârstă de 29 de ani. La control, oamenii legii au constatat că șoferul nu deține permis de conducere și emană halenă alcoolică. Bărbatul a refuzat să sufle în etilotest şi a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În plus, verificând numărul de înmatriculare al mașinii pe care o conducea persoana în cauză, polițiștii au stabilit că acesta corespunde unui alt autoturism.

Un caz asemănător a fost înregistrat de în comuna Tudor Vladimirescu. Un bărbat de 54 de ani, depistat conducând un autoturism desi avea acest drept anulat, a fost testat alcoolscopic cu o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. La fel ca la Smulţi, polițiștii au constatat că numărul de înmatriculare al maşinii aparține altui autoturism. În urma verificărilor, s-a stabilit că mașina cu care circula bărbatul îi aparține, dar este radiată din circulație din 2012.

Ambii conducători auto sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Articolul precedentPeste 800 hectare de culturi şi pomi fructiferi au fost afectate de grindină
Articolul următorBărbat împuşcat de poliţişti, după ce i-a atacat cu pietre şi cu o şurubelniţă