Beat și fără permis, a furat mașina unui vecin, plecând la plimbare. A fost găsit de polițiștii de la Investigații Criminale. 

Un tânăr de 21 de ani din Umbrăreşti a fost lăsat liber, după ce a furat maşina unui consătean şi a plecat cu ea la plimbare, făcând un accident.

Individul ar fi luat autoturismul chiar din curtea proprietarului, unde ar fi intrat fără drept, într-o noapte la sfârşitul săptămânii trecute. A plecat apoi la plimbare, pe uliţele satului. După circa doi kilometri, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat într-un canal de irigaţii. A avariat astfel maşina, pe care apoi a abandonat-o.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale au fost cei care i-au dat de urmă, în câteva ore.  Polițiștii au stabilit că nu avea permis de conducere și că se afla în stare de ebrietate. Etilotestul a arătat o valoare a alcoolemiei în aerul expirat de 0,53 la mie.

Tânărul a fost iniţial reţinut şi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.  Magistraţii au decis să îl plaseze însă doar sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile, timp în care este cercetat pentru furt, conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Articolul precedentOctogenară lovită de mașină pe trecerea de pietoni
Articolul următorO șoferiță începătoare a provocat un accident cu trei răniți