Băut și fără permis, a intrat cu mașina într-un stâlp. Este păţania unui bărbat de 57 de ani, din Galaţi, care a produs un accident cu victime.

Pe 17 martie a.c., în jurul orei 22,20, un bărbat de 57 de ani, din municipiul Galați, conducea maşina pe D.N. 25, în Hanu Conachi.

La un moment dat, a pierdut controlul asupra direcției și a ieşit de pe şosea. Maşina s-a lovit puternic de un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt.

Şoferul şi pasagerul, răniţi

În urma impactului a rezultat distrugerea autoturismului. Conducătorul auto și un bărbat de 48 de ani, pasager, au fost răniţi.

După ce l-au verificat pe bărbatul aflat la volanul autoturismului, polițiștii au constatat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Mai mult, consumase şi alcool. Valoarea înregistrată de aparatul etilotest a fost de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii i-au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și distrugere.

Articolul precedentSalariul mediu nominal net, în creştere la Galaţi, dar sub media naţională
Articolul următorSurprinşi la volan cu alcool la bord sau fără permis de conducere