O femeie din Galați a suportat ani de zile bătăile concubinului.

Violența unui bărbat și crima comisă de acesta au șocat cartierul Micro 18. O femeie de 51 de ani trăia în concubinaj de 20 de ani cu un bărbat un an mai mic. Aceasta a fost supusă bătăilor crunte pe toată durata relației, fugind de multe ori de acasă, însă întorcându-se tot de atâtea ori, cel mai probabil de frică.

Ultima bătaie, pe care acesta i-a aplicat-o a fost sâmbăta trecută, când un echipaj al SAJ a intervenit pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Din cauza faptului că bărbatul devenise agitat, a fost necesară și intervenția poliției. Femeia a refuzat transportul la spital, deși în starea în care se afla, femeia avea nevoie de îngrijiri medicale.

„Sâmbătă seara, în jur de ora 21 a fost un echipaj SAJ. Femeia era bătută, cu traumatism craniofacial destul de urât. Ea a refuzat în mod repetat să meargă la spital, a și semnat”, a declarat medicul Mihai Polinschi.

Surse medicale susțin că femeia era în stare de ebrietate, la fel și concubinul ei. Nu era prima dată când o scenă de genul avea loc, însă de această dată, a fost fatală.

Articolul precedentO școală din Galați nu își va începe activitatea
Articolul următorEra căutat de Poliție, dar asta nu l-a împiedicat să își schimbe actele