UPDATE: Bătaie în plină stradă din cauza unei programări la tuns

UPDATE:  Poliţiştii i-au identificat pe agresori, poliţia revenind cu amănunte. „Este vorba despre trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 34 şi 46 de ani, din Galaţi. Faţă de unul dintre ei s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Cei trei agresori vor fi prezentaţi Parchetului, cu propunere corespunzătoare”, ne-a explicat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
În urma audierilor, procurorii au stabilit că cei trei agresori pot fi cercetaţi sub control judiciar. Măsura a fost dispusă pentru următoarele 60 de zile. Cei trei bărbaţi nu au voie să părăsească teritoriul ţării pe perioada controlului judiciar. Tatăl bărbatului care încercase să intre peste rând la tuns a fost scos din cauză, neparticipând, se pare, la bătaie.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârşii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Chiar şi un simplu tuns poate da naştere la pasiuni aprinse, terminate cu o bătaie în plină stradă. Acum două ore, un asemenea conflict a izbucnit pe strada Traian, în zona Băii Comunale, de la o programare la tuns.

A ieşit un scandal pe cinste, în care au fost implicate opt persoane. Din primele informații, polițiștii gălățeni au stabilit că patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, au mers să se tundă la o frizerie din zona Băii Comunale. La scurt timp după aceea, în frizerie a intrat un alt bărbat, de 34 de ani, care n-a vrut să stea la coadă, încercând să intre în faţă.  Refuzat fiind, bărbatul de 34 de ani a plecat supărat, ameninţând cu răzbunarea.

A revenit la frizerie împreună cu tatăl său, un bărbat în vârstă de 56 de ani, și cu doi prieteni. Cei trei tineri au rupt mai multe șipci dintr-un gard și, împreună cu doritorul de tuns, au sărit la bătaie la cei patru clienţi aflați în frizerie. Bătaia s-a încins repede, cei opt lovind, fiecare, cum au putut.

Din fericire, nu s-a lăsat cu spitalizări. Niciuna dintre persoanele implicate nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cu toate acestea, poliția s-a sesizat și a deschis un dosar de cercetare penală pentru tulburarea liniștii publice și lovire sau alte violențe. Unul dintre bărbați a fost deja audiat de oamenii legii, urmând ca și ceilalţi să fie aduși la audieri.

Articolul precedentBeţia la volan a dus la scandal şi accident rutier
Articolul următorAmbulatoriu de trei milioane de euro la Spitalul de Copii din Galați