Baschetbaliştii gălăţeni s-au distrat cu echipa din Miercurea Ciuc

CSM Phoenix CSU a câştigat meciul cu scorul de 110-59

Echipa masculină de baschet CSM Phoenix CSU Galați s-a distrat cu formaţia CSM Miercurea Ciuc şi a obținut prima victorie în noua ediţie a Ligii Naționale.

Primul meci în fața propriilor suporteri din actualul campionat a fost câştigat de echipa gălățeană la o diferenţă de scor care nu mai lasă loc de comentarii. Formaţia pregătită de muntenegreanul Dragan Radovici s-a impus, în partida de miercuri seara, cu scorul de 110-59 (18-17, 36-9, 28-14, 28-19). La meciul din Sala Sporturilor „Dunărea” au asistat circa 300 de spectatori.

Primul sfert a fost în general echilibrat, însă în cel de-al doilea echipa gazdă s-a dezlănţuit. La scorul de 21-23, gălățenii au reușit nu mai puţin de 28 de puncte consecutive. La adăpostul acestei diferenţe de scor, antrenorul gălăţean a rulat întregul lot, folosindu-i multă vreme pe juniorii din echipă. Aceştia n-au dezamăgit, reuşind să marcheze peste 20 de puncte.

Pentru CSM Phoenix CSU au înscris: Phillip Miller – 30, Vlad Corpodean – 17, Marko Perovici – 17, David Stan – 12, Nebojsa Dukity – 9, Radu Voinescu – 7, Andrei Patko – 6, George Vlad – 5, Mihai Grecu – 4 și Aron Moss – 3.

În clasamentul Grupei valorice C a Ligii Naţionale, care cuprinde 10 echipe, formaţia gălăţeană ocupă locul 5, cu 3 puncte, coşaveraj 198-152.

În etapa a III-a, CSM Phoenix CSU Galați va juca, în deplasare, la CSM Sighetu Marmației. Meciul este programat duminică, 21 octombrie, de la ora 17.00.

Articolul precedentCetăţean turc trimis în judecată pentru dare de mită
Articolul următorExerciţiu militar multinaţional în poligonul de la Smârdan