Baschetbaliştii gălăţeni au câştigat şi au revenit pe primul loc

Baschetbaliştii gălăţeni au câştigat, marţi seara, meciul cu CSM Sighetu Marmaţiei şi au revenit pe primul loc în clasamentului Grupei C a Ligii Naţionale.

Întâlnirea, disputată în Sala Sporturilor „Dunărea”, a fost dominată din start de gazde, care au luat un avans substanţial în primele două sferturi. Deşi ultimele două părţi ale meciului au fost echilibrate, CSM Phoenix CSU Galați s-a impus cu scorul de 101-76 (23-14, 28-12, 26-24, 24-26).

Pentru formaţia pregătită de muntenegreanul Dragan Radovici au puctat: Perovici 23, Miller 23, Dukity 16, Stan 12, Djordjevici 9, Corpodean 7, Grecu 5, Vlad 4 şi Voinescu 2.

În urma acestei victorii, gălăţenii au revenit pe primul loc al grupei C, cu 23 de puncte (11 victorii şi o înfrângere), fiind la egalitate de puncte cu CSM Tg. Mureş. În disputele directe dintre cele două formaţii, fiecare şi-a câştigat meciul de pe teren propriu, dar gălăţenii au avantajul unei victorii la 7 puncte, în timp ce mureşenii au învins cu doar 5 puncte avans.

În faza a doua a campionatului, în grupa locurilor 7-12 la nivel naţional, se va califica doar echipa clasată pe primul loc în Grupa C. Până la finalul primei părţi a campionatului mai sunt şase etape. În runda următoare, CSM Phoenix CSU Galați va juca, pe 15 decembrie, în deplasare, la Rapid Bucureşti.

Articolul precedentTrei răniți, în două accidente produse, din cauza poleiului, pe același drum
Articolul următorA fost depusă cererea de finanţare europeană pentru podul peste Dunăre