Baschetbaliștii de la CSM Galați s-au calificat în turneul pentru locurile 7-12

Baschetbaliștii de la CSM Galați s-au calificat în turneul pentru locurile 7-12, după victoria obţinută în faţa formaţiei ACS Tg. Jiu, în ultima etapă a Grupei C.

Meciul disputat în Sala Sporturilor „Dunărea” a fost mai echilibrat decât îşi doreau gazdele, care s-au impus în cele din urmă cu scorul de 81-71 (24-16, 19-20, 20-11, 18-24). Punctele victoriei gălăţenilor au fost marcate de: Perovici 23, Miller 15, Dukity 13, Corpodean 13, Djordjevici 7, Voinescu 4, Vlad 3 şi Stan 3.

În urma acestui succes, CSM Galaţi a câştigat Grupa valorică C a Ligii Naţionale de baschet masculin, cu 35 de puncte (17 victorii şi o înfrângere). Pe poziţia secundă s-a clasat CSM Tg.Mureş, cu acelaşi număr de puncte, echipă în faţa căreia gălăţenii au avut avantajul victoriei la un scor mai mare în meciurile directe.

În faza a doua a campionatului, gălăţenii vor juca în Grupa Galbenă, turneul pentru locurile 7-12. Adversarele echipei pregătite de Dragan Radovici în această fază a competiţiei vor fi Steaua, Dinamo, CSO Voluntari, CSM Mediaș și ABC Athletic Constanța. Primele două clasate în faza a doua se vor califica pentru play-off.

Articolul precedentDe ziua lui Eminescu, recital de poezie “Porni Luceafărul” la Dramatic
Articolul următorHocheiştii gălăţeni au început anul cu o victorie împotriva steliştilor