La revenirea din stagiul de pregătire din Serbia echipa de baschet de la CSM Galați a susținut două jocuri de verificare la Târgu Jiu cu CSM-ul din localitate.

Cele două jocuri au fost câștigate de formația pregătită de Florin Nini. După 78-71 în primul meci, echipa gălățeană s-a impus cu 82-71 în cel de al doilea joc al dublei amicale. Victoriile de la Târgu Jiu vin după succesul, scor 80-68, contra celor de la KK Radnik Smederevska Palanka, formație din liga secundă a Serbiei.

CSM Galați va juca în Conferința 2 din LNBM, iar adversarele vor fi: CSO Voluntari – vicecampioana României, CSM CSU Oradea – medaliata cu bronz a sezonului trecut, Dinamo București, SCM Timișoara – formații ce au evoluat în play-off sezonul trecut, Steaua București, Athletic Constanța, CSM Focșani și Laguna București.

În Cupa României gălățenii lui Florin Nini vor avea de înfruntat pe Rapid București și pe CSM Focșani. Meciurile din grupă se vor juca în perioada 1 -3 octombrie, iar CSM Galați va juca la București, în Sala Rapid.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCopiii care au vizitat salonul Auto GAS2022 s-au întâlnit îcu polițiștii rutieri și cei de prevenire
Articolul următorOțelul Galați, liderul Ligii a 2-a după succesul cu FC Braşov!